Suomenkielinen B2B Myyntipäällikkö Hot

Petteri Spåra   January 14, 2013  
1939   0   0   0   0   0

Työpaikat Summary

Työnantaja
Flashbay
Työsopimus
Kokopäivä
Välittäjä
Hae suoraan
Ala
Markkinointi
Toimenkuva/Rooli
Myynti
Alue
Lounais-Lontoo
Hae viimeistään
March 31, 2013
Kokemus/Koulutus
  • Kokemusta omaava
  • Yliopistotutkinnon suorittanut
Palkka
£23k to £43k

Erinomainen tilaisuus sujuvasti suomea ja englantia puhuvalle henkilölle kehittämismahdollisuuksien kera.

3 paikkaa tällä hetkellä avoinna.

Flashbay etsii myyntiammattilaisia aikaisemmalla B2B myyntikokemuksella.

Kokopäiväinen sujuvaa suomea puhuva tilivastaavaan - palkka alkaen £23,000 vuodessa + provisio (3% myyntikate per kauppa nykyisille asiakkaille ja 6% myyntikate per kauppa uusille asiakkaille). Provisiolla voit odottaa £10k ja £20k lisätuloa (ei rajaa) vuodessa lisänä peruspalkkaan riippuen myyntikyvyistäsi ja päättäväisyydestäsi.

Etsimme vastavalmistuneita
jotka ovat valmiina haastavaan rooliin ja haluavat kehittää uraansa dynaamisessa ja eteenpäinsuuntautuneessa yrityksessä.

Kokemusta yhdellä tai useammalla seuraavista alueista olisi eduksi:
- Myynti (mieluiten teknologian ja / tai myynninedistämismarkkinoilla)
- Asiakkuuden hallinta

Onnistunut ehdokas vastaa nykyisistä asiakassuhteista ja kehittää uusia suhteita kiinnostuneiden potentiaalisten asiakkaiden yhteydenotoista.

Onnistunut ehdokas omaa myös vahvat IT-taidot ja on erittäin tehokas Microsoft Office ja Internet-pohjaisten ​​sovellusten käyttäjä. Lisäksi olet altis oppimaan uusia taitoja nopeasti ja työskentelemään itsenäisesti nopeatempoisessa ympäristössä.

Koska työ vaatii myös tiivistä yhteydenpitoa nykyisten asiakkaiden kanssa puhelimitse, olet myös tehokas ja itseluottavainen kommunikoija, asioiden helposit asiakkaiden ja kollegoiden kanssa kaikilla tasoilla. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomi ja englanti on tärkeää.

Olemme nopeasti kasvava yritys, jolla on vahva valmistus ja kokoonpano-operaatio Fuyong, Shenzhen, Kiinassa ja mailmanlaajuinen myyntikonttorit Lontoossa ja Mountain View, Kaliforniassa. Liikevaihtomme tällä tilikaudella odotetaan ylittävän 60 miljoonaa puntaa, erittäin hyvien kasvuennusteiden lisäksi, vuodelle 2012 ja eteenpäin.

Työ on saatavilla heti ja se on avoin kaikille henkilöille, joilla on tällä hetkellä laillinen oikeus työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Teemme puhelinhaastattelun potentiaalisien hakijoiden kanssa (Englanniksi) ennen kuin kutsumme hakijoita haastatteluihin.

Powered by JReviews