Työpaikan Löytäminen Nopeasti Hot

Petteri Spåra   January 24, 2013  
 
0.0 (0)
2481   0   0   0   0   0
Write Review

Työnhaku kaupungissa jossa kilpailet tuhansien hakijoiden kanssa samoista työpaikoista on turhauttavaa jopa ammattilaisille, saati sitten kokemattomammalle. Lontoon työttömyysprosentti on korkeimmillaan sitten yhdeksänkymmentäluvun, miltei neljännesmiljoonan ihmisen ollessa työttömyystuella. Kilpailua siis on.

Kokemuksesi ja taitosi

Varmista että käytät kaikki valttikorttisi hyväksi. Riippuen ammatistasi tietenkin joihinkin töihin on aina iso kilpailu. Pikaisen työn löytämiseen kannattaakin käyttää hyväksi taitoja joita suurimmalla osalla kilpailusta ei ole, kuten suomenkieli. Hae nettipalstat ja työnhakukoneet päivittäin “finnish” hakusanalla. Kokeile myös kieliin erikoistuneita rekrytointifirmoja.

Tee yhteyksiä

Näin iso kaupunki on, vaikkakin ystävällinen, niin anonyymi. Ilman kollegoja tai koulutovereita voi olla hankala kasvattaa omaa tuttavapiiriä. Kannattaa silti yrittää miten vain voit ja levittää sanaa työnhakuprojektistasi. Työntekijän suosittelemalla haastateltavalla on jo selvä etu kilpailua vastaan. Varmista siis että ihmiset joiden kanssa olet kanssakäymisessä tietävät että olet kiinnostunut tietynlaisista töistä.

Pysy aktiivisena ja pidä silmät auki

Mitä kauemmin olet työpaikkaa hakenut, sitä matalammalla itseluottamuksesi lentää. Jos rahasi alkavat lähentelemään loppua, on hankala motivoida itseä pitämään sosiaalista elämää kunnossa. Viitaten edelliseen pointiini, kannattaa silti, miten vain voit, pitää itsesi liikkeellä päivittäin ja vuorovaikutuksessa mahdollisimman monien ihmisten kanssa. Kadulla kävellessäsi törmäät myös usein työilmoituksiin pienyritysten ikkunoissa.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Powered by JReviews