Turvallinen Majoitus Suomalaisessa Ympäristössä Hot

Petteri Spåra   July 25, 2013  
 
0.0 (0)
4540   0   0   0   0   0
Write Review

Kirkolle ovat tervetulleita kaikenlaiset matkailijat: reppureissaajat, perheet ja isommatkin ryhmät kansalaisuudesta ja uskonnollisuudesta riippumatta.

Millaisia huoneet ovat?

Kirkolla on 6 hengen ryhmämajoitushuoneita, joista voi ostaa yksittäisen pedin. (Samassa huoneessa voi yöpyä naisia ja miehiä.) Lisäksi kirkolla on 2-4-hengen vierashuoneita, jotka saa 0maan käyttönsä kahdella maksavalla asiakkaalla.

Kuinka paljon yöpyminen maksaa?

Yöpyminen on Lontoon mittakaavassa edullista ja maksaa £29-£37 / yö / henkilö. (Hintoja tarkistetaan silloin tällöin, joten kannattaa varmistaa oikea hinta Lontoon merimieskirkon nettisivulta.)

Minkälaisille seurueille huoneet sopivat?

Merimieskirkko on turvallinen majapaikka, jos et osaa englantia kovin hyvin. Henkilökunta puhuu suomea ja auttaa mielellään turisteja.
Kirkkoa voi suositella myös isommille perheille ja seurueille. Vain harvoissa hotelleissa 6-henkinen perhe voi majoittua samassa huoneessa. Perheet ovat kehuneet myös kirkon turvallista ilmapiiriä sekä hyviä lasten palveluita, kuten kirjastoa ja leikkinurkkaa.
Monet rippikouluryhmät ja koululaisryhmät ovat yöpyneet merimieskirkolla. Kirkolle on mahdollisuus majoittaa kerrallaan jopa 30 henkilöä ja ryhmille voidaan järjestää mahdollisuus myös käyttää kirkon tiloja kokoontumisiinsa tarvittaessa. Ryhmien kannattaa kysyä erillinen tarjous kirkon palveluvastaavalta.

Mitä hintaan sisältyy?

Kirkon B&B :n hintaan sisältyy maittava aamiainen, joka sisältää mm. muroja, puuroa, jogurttia, leipää ja leikkeleitä sekä kahvia ja teetä.
Majoittujat saavat käyttää myös kirkon saunaa yleisillä saunavuoroilla veloituksetta.

Klikkaa tästä ja lue lisää kirkon majoituspalveluista!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Powered by JReviews