Top 8 suosituimmat vaatekaupat ja ostoskadut Lontoossa Hot

Petteri Spåra   August 19, 2013  
 
0.0 (0)
29004   0   0   0   0   0
Write Review

Lontoo on ehkä Euroopan ykköskaupunki mitä tulee muotiin ja shoppailuun. On mahtavaa nähdä se vaatemerkkien määrä ja lukemattomat kaupat ja putiikit kulkiessasi kaupungissa päiväsaikaan. Muista kuitenkin yksi asia – ostoskadut ovat aina todella ruuhkaisia!

Oxford Street

Epäilemättä kiireisin ostoskatu koko Lontoossa sijaitsee suoraan välillä Tottenham Court Road ja Marble Arch, jonka jälkeen alkaakin jo Hyde Park. Löydät kaiken tarvitsemasi tältä samalta kadulta. Kaikki suurimmat merkit ovat edustettuna.

Primark

Kaikkien shoppailijoiden suuri suosikkikohde löytyy myös Oxford Streetin molemmistä päistä. Heidän liikkeensä ovat valtavia ja vaatteensa seuraavat viimeisimpiä trendejä erittäin halvoista hinnoista huolimatta. Saat helposti täytettyä yhden tai pari heidän käytännöllisistä kauppakoreistaan yhdellä käynnillä. Primark on täydellinen kauppa myös tuliaisille Suomeen, eteenkin jos matkakassasi on lopuillaan. Löydät ilahduttavia ja hauskoja somisteita tai vaikka tyylikkäitä teepaitoja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Voit löytää jopa jouluasusteita lemmikillesi! Myynnissä on myös halpoja matkalaukkuja, jos olet shoppaillut yli äyräiden.

Lontoon keskustassa sijaitsee kaksi Primark-liikettä, Tottenham Court Road- ja Marble Arch-päädyissä Oxford Streetiä. Molemmat liikkeet ovat valtavia ja niitä on hankala olla huomaamatta. Nämä kaupat ovat auki 8:30 – 22:00 maanantaista perjantaihin, sulkevat klo 21:00 lauantaisin ja sunnuntaisin ovet ovat auki 12:00 – 18:00.

Pull and Bear

Samat hinnat kuin H&M:llä mutta vaatteet ovat tyyliltään rennompia ja urbaanimpia. Merkki on pääasiassa suunnattu nuoremmalle porukalle ja tarjoaa hyväntuulisia vaatteita kansainvälisessä hengessä. Heidän kauppansa Oxford Streetillä on viihtyisä ja syystä tai toisesta vähemmän vilkas kuin monet muut vastaavat kaupat, joka tekee sovituksesta paljon mielekkäämpää. Kaupasta löytyy molemmat miesten ja naisten puoli.

& Other Stories

Tämä on uusi vaatemerkki samoilta ihmisiltä, jotka toivat meille H&M:än ja on periaatteessa heidän luksusmallisto uudelleen brändättynä. Hinnat ovat silti pysyneet edullisena ja merkki alleviivaa ideaansa siitä, että muoti on muutakin kuin vain vaatteet. Se on myös asusteet ja yksityiskohdat. & Other Stories sijaitsee aivan Oxford Circus-aseman lähellä Regent Streetillä.

Topshop

Kuuluisa mainoksistaan, joissa poseeraa Kate Moss, tämä Oxford Circusin lähellä sijaitseva kauppa tarjoaa laajan valikoiman tarkoin valittuja tuotteita tyydyttämään sisäisen fashionistasi: kaduntasolta löydät lähinnä asusteita, edullisia nahkalaukkuja ja hattuja. Ensimmäisen kerroksen valikoima on miehille ja alakerrasta löytyy sokkelo trendikkäitä mallistoja, joiden seassa voit varmasti viettää useammankin hetken. Liike on auki ma-la 9:00 – 21:00 ja sunnuntaisin 11:30 – 18:00.

Selfridges

Vaatekauppa, jonne suuntaat löytääksesi designer-laukkuja ja muita luksusesineitä. Selfridges on myös tavaratalo. Kävin siellä hiljattain katsomassa keittiövälineitä ja löysin yllättävän edullisesti mukavan innovatiivisia esineitä.

Carnaby Street

Ilahduttavan pieni sivukatu aivan Regent Streetin vieressä, josta löydät monia itsenäisiä vaatemerkkejä ja pienempiä putiikkeja. Voit suunnata tänne siinä vaiheessa kun pääkatujen vilinä alkaa käydä sietämättömäksi ja haluat päästä turistien keskeltä hiljaisempiin oloihin. Voit vaikka istahtaa hetkeksi pubiin tai pysähtyä lounaalle tai illalliselle yhteen monista ravintoloista. Kaupat menevät kiinni jo klo 19:00, eli kannattaa käydä ajoissa!

Westfield London and Westfield Stratford City

Kaksi massiivista ostoskeskusta, jotka sisältävät kaikki Oxford Streetin liikkeet, poislukien isot tavaratalot kuten esimerkiksi Selfridges. Toinen keskuksista sijaitsee idässä, toinen lännessä. Suosin itse enemmän lännessä sijaitsevaa Westfield Londonia (sijainti on Shepherd’s Bush-aseman vieressä) koska suunnittelu on avarampi ja tunnelma on“luksusmaisempi”. Stratfordin puolella on kuitenkin Primark, jos haluat yhdistää sen kauppakierrokseesi.

Koska Lontoon sää on aina arvaamaton ja usein sateinen, Westfieldit ovat otollisia paikkoja viettää päivää sisätiloissa kierrellen. Molemmat sijaitsevat kauppojen lisäksi ravintoloita ja viihdettä, kuten elokuvateatterin ja keilahallin. Stratford sisältää myös Aspers-kasinon. Täydellinen vaihtoehto jouluostoksille, mutta saavu paikalle aikaisin – iltapäivät ovat usein ruuhkaisia.

Camden Market / Portobello Road

Jos sää sallii, suosittelen ehdottomasti kuljeskelua värikkäässä Camdenissa tai varakkaalla Portobello Roadilla. Camden Lock Market on laajalti katettu ja täynnä ahtaita kujia ja ennennäkemättömiä pikkukojuja. Löydät myös tuoretta katuruokaa kuin myös sielunruokaa taiteen merkeissä. Paikallinen väestö Camdenissa on myös mielenkiintoista.

Portobello Road on markkinapaikka ulkoilmassa Notting Hillin kaduilla, lännessä. Sen tarjonta pyörii tuoreen ruoan ja pienyritysten valmistamien asusteiden merkeissä. Molemmat markkinat ovat varsinkin turistien suosiossa ja kuten Lontoolle on ominaista, aina tupaten täynnä ihmisiä.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Powered by JReviews