Parhaat Ravintolat ja Ruokapaikat Hot

Petteri Spåra   January 19, 2013  
 
5.0 (1)
10670   0   0   0   0   0
Write Review

Näistä ravintoloista on kehittynyt omia kestosuosikkejamme. Suosikkilistoja Lontoon ruokapaikoista on varmasti yhtä monta kuin listaajiakin ja tämä sisältää suurimmaksi osaksi helposti lähestyttäviä ravintoloita eri ruokakulttuureista. Paikkoja joihin voit yleensä kävellä sisälle ilman varausta ja paikkoja joihin kannattaa jopa jonottaa.

Bodeans

Sohon sydämmessä Poland Streetillä sijaitsevan BBQ ravintolan henkilökunnan teepaitoja koristaa paikan slogan: "we have the best butts in London". Iso lupaus, oli kyseessä sitten tarjoilijoiden takamukset tai tarjolla oleva porsaanliha. Ensimmaiseen puuttumatta, jälkimmäinen on todettu faktaksi ei ainoastaan meidän, vaan myos ihmismassan toimesta joka hallitsee Bodeansin pöytiä viikon jokaisena iltana. Illasta rauhallisesti omassa pöydässä alakerran tunnelmallisessa ravintolassa maistellen cocktaileja tai tilaa annoksesi pikaruokalan tavoin kaduntason kuhisevassa, usein jenkkifutista ruudulla pyörittävässä huoneessa.
Taattu setti: Regular Burnt Ends ja iso Grolsch
Alakerran ravintolaan voi kävellä varauksetta mutta sisään on usein odotuslista. Anna nimesi ja puhelinnumerosi ja mene lähipubiin drinkille. Henkilökunta soittaa sinulle kun pöytäsi on vapaa.
Bodeans BBQ

Goodman

Pihvin ystävä? Voit lopettaa etsimisen koska olet löytänyt suosikkiravintolasi. Goodman tarjoilee kotimaista rehusyötettyä nautaa niin kuin sitä tulee tarjoilla. Menu sisältää kuitenkin muutakin kuin vain pihvejä, joten koko seurueesi varmasti löytää jotakin mieleistä. Pöytävaraus tulee tehdä etukäteen ja ravintolahenkilökunta soittaa sinulle päivää ennen varattua aikaa varmistaakseen visiittisi. Hintaluokka on myös hieman korkeampi mutta laatusuhteessa aivan nappiin.
Goodman Pihviravintola

Chipotle Mexican Grill

Viimeisen parin vuoden aikana Lontooseen on iskenyt aalto uusia meksikolaisia pikaruokaloita, taqueria alkuperäiseltä nimeltään. Kaupungissa on helppo törmätä eri taquierioihin mutta oma suosikkimme on Chipotle ketju mehuikkaine lihoineen ja tuoreine täytteineen. Ketju kehuu myös ostavansa raaka-aineensa eläinten käsittelyä ja farmeja vihreästi silmälläpitäen.
Yksi burrito riittää täyttämään mahan helposti ja sen voi huuhdella alas Meksikon omalla Coronalla. Kuten mainittu, nämä ravintolat ovat enemmän pikaruokalatyyppiä joten kunnon illalliseen niistä ei ole.
Taattu setti: Carnitas Burrito ja Corona
Chipotle Mexican Grill

MEATliquor

Lontoon ravintolamailmaan on alkanut levitä uusi trendi jossa ravintola ei ota varauksia. Jos haluat pöydän, sinun tulee jonottaa sisälle ja jonotus on taattu ellet suori syömään jo alkuillasta kun ovet aukeavat. Itse pysyn periaatteesta poissa vastaavanlaisista jonotuspaikoista, paitsi sillon kuin he tarjoilevat kaupunging parhaita burgereita.
Tämä kaksimielisesti nimetty uber trendikäs ruokala on auki klo kahteen viikonloppuisin joten ruoan jälkeen voit viihtyä pitempäänkin jos drinkit maistuvat. Paikan ilmapiiri ja design ovat kokemuksenarvoiset.
MEATliquor London

Leather Lane

Kauniina paivana kaupungissa kannattaa kokeilla katuruokaa lounaaksi. Itäisen keskustan puolella sijaitseva Leather Lane tulvii pieniä katukojuja sekalaisine tuotteineen. Kadun paras anti on kuitenkin sen pienet ruokakojut jotka tarjoavat tuoreita annoksia mailman eri kolkilta. Kadun puolessavälissä erilaisia curryja valmistava Thai tytär ja äiti ovat parhaiden joukossa. Tarjoan kierroksen curryä jos saat jomman kumman tai molemmat hymyilemään. Ilmeisesti ruoanlaitto on heille vakava asia. Kadun muuhun antiin kuuluvat yleensä ainakin paella, varraspaisti ja hummus.

Jätä kommentti ja kerro omat suosituksesi

Lue muiden Lontoolaisten vinkit parhaista ravintoloista ja erikoisuuksista. Jaa myös omat kantapaikkasi Facebook keskustelussamme.

User reviews

1 reviews

Hyödyllisyys 
 
5.0  (1)
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Lontoolainen
Hyödyllisyys 
 
5.0

Suosittelen näitä ravintoloita

Olen käynyt itse suurimmassa osassa näitä ravintoloita, pitää vielä pari käydä läpi. Voin suositella. Kannattaa myös kokeilla uusia hampurilaisravintoloita Sohossa. Ne ovat aina täynnä asiakkaita.

Was this review helpful to you? 
Powered by JReviews