London Apps: Parhaat Sovellukset Puhelimeesi Hot

Petteri Spåra   March 30, 2013  
 
0.0 (0)
6209   0   0   0   0   0
Write Review

Suurkaupungit ja appsit ovat kuin luotu toisilleen. Appsit vaativat laajaa ihmismassaa jonka sisällä pyörivät jokseenkin samat kiinnostuksen kohteet ja suurkaupungin antimet vaativat uistimia jotka narraavat ihmiset itsensä luokse. Jokainen älypuhelimen omistaja hylkää siis suosiolla paperikartat ja korvaa serendipiteetin random-nappulalla vilkaisten samalla mikä kaupungin 6,800 paikallisbussista (tarkistettu tieto) kannattaa ottaa.

Pistimme muutamat Lontoo appsit kokeeseen ja listasimme olennaiset eri käyttötarkoituksiin soveltuvat sinulle alla, joten jatka lukemista ja ala latailemaan.

Lontoon metro, bussi ja taksi

Nämä sovellukset helpottavat kaupunginsisäistä kulkemistasi reaaliajassa ja säästävät rahaasi.

Citymapper

Tämä on ehdoton sovellus kaikille Lontoossa kulkeville! Sovelluksen kehittelijät ovat kertoneet tehtäväkseen luoda appsin, joka "pelastaa lontoolaiset Lontoolta" ja siinä he ovat myös onnistuneet. Citymapperin vahvuudet ovat helppokäyttöisyys ja kattavuus. Syötä sisään mihin haluat matkustaa ja ohjelma antaa sinulle kaikki vaihtoehdot, halusit sitten kävellä, pyöräillä, ajaa tai käyttää julkisia kulkuvälineitä.

lontoossa-fi_citymapper

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

Kabbee

Tilaa taksi älypuhelimellasi mutta kilpailuta hinta eri taksifirmojen kesken ja valitse halvin tarjous matkallesi parilla klikkauksella.

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

TubeMap

Erittäin käytännöllinen appsi metroon ja paikallisjuniin. Lontoon metrokartta löytyy kokonaisuudessaan ja saat reaaliaikaiset tiedot linjojen tilasta yhdellä klikkauksella. Käytä reittihakua löytääksesi nopeimman tien kohteeseesi. Voit myös liittää Oyster-korttisi tiliisi nähdäksesi saldosi ruudulla. Ehdoton!

 

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

LondonBus

Lontoon bussiverkosto on monimutkainen ja hankala, mutta tämä sovellus tekee reissaamisesta helppoa. Voit jopa nähdä vähän kaupunkia matkallasi pisteeseen B! Käytössäsi ovat bussikartta, GPS paikannin lähimpine bussipysäkkeineen ja linjoineen ja aikataulut. Ikäväkyllä reittihakua ei löydy, mutta voit jäljittää kätevästi reittejä kartalla ja seurata kulkuasi matkan varrella, sillä joskus on hankala hahmottaa kuinka kaukana kohteestasi olet.

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

Ravintolat ja vapaa-aika Lontoossa

Tässä muutama käytännöllinen appsi kaupungilla kulkiessasi. Listasimme mielekkäimpiä sovelluksia laidasta laitaan joita voit hyödyntää silloin kun haluat kuluttaa pari tuntia, jos Lontoossa kiireiltä moista koskaan tapahtuu.

Time Out London

Kuuluisan Time Out-lehden Lontoolle omistettu sovellus on käytännöllinen apuväline niille, joilla ei ole tarkkaa suunnitelmaa ja pitävät spontaanimmasta liikkumisesta. Tämän sovelluksen kautta voit helposti vilkaista mitä mielenkiintoisia paikkoja tai tekemistä välittömässä läheidyydessäsi löytyy. Voit myös etsiä tekemistä kategorioittain, esim. ravintolat, elokuvat, musiikki, yöelämä, tai antaa appsin suositella sinulle jotakin uutta ja ihmeellistä.

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

Cinema Times

Missä on lähin elokuvateatteri? Mitä elokuvia siellä pyörii tänäiltana? Missä voin katsoa tietyn elokuvan? Vastaus näihin kysymyksiin löytyy helposti tämän sovelluksen kautta. Voit hakea leffoja sijainnin mukaan, sijanteja leffojen mukaan, katsella trailereita ja ostaa lippuja teattereiden kotisivujen kautta. Isommilla teatteriketjuilla on myös omat sovelluksensa.

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

Just Eat

Kaatosade lounasaikaan tai vain laiska sunnuntai? Just Eatin appsilla vilkaiset nopeasti lähimmät kotiinkuljetusravintolasi. Huomaat nopeasti että Lontoon sulatusuuni tarjoaa ruokalajeja laidasta laitaan joka naapurustossa.

iPhone/iPad/Android
Ilmainen
Lataa täältä (iTunes)

Hauskat ja käytännölliset appsit Lontooseen

Toiletocity

Oikealla hetkellä kysyttynä, tämä appsi on todennäköisesti koko listan tärkein! Vilkaise hetkessä missä sijaitsee lähin WC:si tarpeen tullen.

iPhone/iPad/Android
£0.69
Lataa täältä (iTunes)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Powered by JReviews