Levykauppojen Kaupunki Tarjoaa Hot

Petteri Spåra   January 20, 2013  
 
3.5 (1)
2630   0   0   0   0   0
Write Review

Tämä kaupunki on itsessään tuottanut tonneittain laadukkaita julkaisuja aikojen saatossa ja sen huomaa levylaareja selatessa. Valikoima on kuitenkin kansainvälisesti kattava useissa alan liikkeissä. Suurella tarjonnalla on myös hintansa. Englannin levykauppiailla on tunnetusti ahnas hinnoittelupolitiikka. Toisaalta vinyylilevyjen pieni kysyntä ajaa kauppiaat paisuttamaan voittomarginaalin huippuunsa yrityksensä ylläpitämiseksi. Seuraava lista sisältää levykauppoja ja kaupunginosia joista voit löytää useampia levykauppoja lähellä toisiaan.

Soho

Pikku putiikkien, ravintoloiden ja seksin ytimessä, Lontoon läntisessä keskustassa sijaitsee jokaisen levyshoppailijan katu, Berwick Street. Kadulla itsessän seisoo kolme kauppaa ja siihen yhtyvillä kaduilla muutamien metrien säteellä muutama lisää. Berwick Streetin Music Exchange, Reckless Records ja Sister Ray tarjoavat kaikki suurelta osin käytettyjä levyjä ja viimeksi mainittu myös uusia julkaisuja. Jokainen tarjoaa musiikkityylejä laidasta laitaan. Lähikatujen uusien levyjen diilereihin kuuluvat kuuluisat Black Market Records ja Phonica. Löydät hyvän skaalan vinyylejä ja CD-levyjä myös Sounds of the Universen valikoimasta.

Klikkaa tästä nähdäksesi Berwick Street kartalla

Notting Hill

Sillävälin kun seurueesi kiertelee itseäsi vähemmän kiinnostavia Portobello Roadin markkinoita, voit tehdä irtioton lähistöllä sijaitseviin levylaareihin. Aivan aseman lähistöltä löydät käytettyjen levyjen spesialistit Music and Video Exchange, Soul and Dance Exchange ja Classical Music Exchange, jotka kaikki kuuluvat samaan ketjuun yllämainitun Sohon levykaupan kanssa. Parin kulman takana sijaitsee myös levy-yhtiönä tunnetun Rough Traden yksi kahdesta kaupasta.

Angel

Nuorien ammattilaisten suosima Angel, jonka metroaseman takakujalla sijaitsee myös autenttinen rave-luola Elektrowerkz tarjoaa keräilijöille ja tiskijukille kaksi vierailunarvoista kauppaa. Noin 5-10 minuutin kävelymatkan päässä asemalta, Essex Roadilta löydät kaksi divaria: Flashback ja Haggle Vinyl. Nimestään huolimatta jälkimmäinen tuskin on valmis tinkimään hinnoistaan.

Rat Records

Omien sanojensa mukaan "paras käytettyjen levyjen kauppias Etelä-Lontoossa" ja takaa halvimmat hinnat tiuhaan vaihtuvan tarjonnan lisäksi. Kaupan sijanti ei ole yksi helpoimmista mutta pienellä suunnitelulla löydät varmasti perille. Kauppa tarjoaa käytettyjä vinyylejä ja CD-levyjä edulliseen hintaan laajalla musiikkityylien skaalalla. Lähistöltä löytyy myös idyllisiä ravintoloita ja pubeja joissa voit hipelöidä juuri ostamiasi kokoelmasi kulmakiviä. Klikkaa tästä päästäksesi kotisivuille.

Grouch End

Tämä pieni mutta kallis Pohjois-Lontoon kylä vaatii pienen paikallisbussimatkan esimerkiksi Finsbury Parkista oman metroaseman puuttuessa. Perille päästyäsi voit vierailla paikallisessa Flashback Recordsissa, jonka jälkeen kokeillen onnea hyväntekeväisyyskauppa Oxfamin suurimmalta osin 80-luvun radiohittejä sisältävistä levylaareista. Jos satut löytämään helmen kyseisen mudan seasta niin hinta ei nouse paria puntaa korkeammalle joten kannattaa kokeilla.

User reviews

1 reviews

Hyödyllisyys 
 
3.5  (1)
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Joe
Hyödyllisyys 
 
3.5

East London

Tsek http://www.vinylpimp.co.uk/

Was this review helpful to you? 
Powered by JReviews