Lääkärit ja sairasvakuutus Lontoossa Hot

Petteri Spåra   February 18, 2013  
 
5.0 (1)
7941   0   0   0   0   0
Write Review

Sairasvakuutus kannattaa järjestää heti muuton yhteydessä kun olet varmistanut uuden osoitteesi. Voit kuitenkin rekisteröityä paikalliselle lääkärinvastaanotollesi jo ilman sairasvakuutusta.

Sairasvakuutus

Englannin sairasvakuutusta kutsutaan National Insurance tai NI-nimillä ja sen saaminen on kohtalaisen helppo prosessi. Hakemus tapahtuu soittamalla valtion Jobcentre-konttoriin saadaksesi hakemuslomakkeet ja vaatii yleensä vain lyhyen haastattelun ennaltamäärätyssä Jobcentre-toimistossa. Kun paperisi ovat valmiit, saat vahvistuksen ja korttisi postitse. Muista että sinulla tulee ennenkaikkea olla vakituinen osoite jotta voit hakea vakuutuksen. Sama pätee myös pankkitileihin.

Jos sairastut

Lontoon kuntien päivittäisestä terveydenhuollosta vastaavat yleislääkäreiden ("GP" tai General Practitioner) ilmaiset vastaanotot. Kannattaa rekisteröityä paikalliselle vastaanotollesi kohuullisen pian muutettuasi koska prosessissa on yleensä viikon tai parin odotusaika ja/tai haastattelu päälääkärin kanssa. Myöhemmin, jos tarvitset lääkärin tai hoitajan apua, voit vain varata ajan puhelimitse tai kävellä vastaanottoon ja jonottaa. Hätätapauksissa voit mennä suoraan sairaalan ensiapuun. Löydät paikallisen vastaanottosi kätevästi NHS-sivuston kautta. Suosittelemme myös vertailemaan paikallisia vastaanottojasi koska niiden taso voi vaihdella. On myös mahdollista että lähin vastaanottosi ei sillä hetkellä rekisteröi uusia asiakkaita välttääkseen epävarmoja vastaanottoaikoja.

Hoitaja puhelimitse ja online

NHS tarjoaa myös oivallisen onlinepalvelun jossa voit saada diagnoosin reaaliajassa vastaamalla sarjaan kysymyksiä, jonka jälkeen halutessasi voit jättää soittopyynnon sairaanhoitajalle. Hoitaja soittaa sinulle noin tunnin tai parin kuluessa, riippuen kuinka kiireisiä heidän linjansa ovat. On tietysti sanomattakin selvää että kannattaa hakeutua ensiapuun jos ongelma on kiireellinen.

Suomalainen lääkäri lontoossa

Osio tulossa. Haluatko suositella suomalaista lääkäriä? Jätä kommentti sivun alalaidassa.

Apteekit

Lontoossa, niin kuin muuallakin Englannissa, toimii kaupallisia high street apteekkiketjuja kuten Boots ja Superdrug, joista voit ostaa monia lääkkeitä joihin Suomessa voi tarvita reseptin. Näiden ketjujen suuremmat liikkeet sisältävät myos erillisen tiskin reseptilääkkeille. Isompien ketjujen lisäksi voit löytää myös perinteisiä apteekkeja, joihin olemme tottuneet Suomessa. Jos et ole varma tarvitsetko reseptin, ota yhteytta lääkäriisi tai vilkaise vaikka löytyyko tuote hinnastosta.

Viitteet ja linkit

https://www.gov.uk/apply-national-insurance-number
http://www.nhs.uk/

User reviews

1 reviews

Hyödyllisyys 
 
5.0  (1)
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Jimi
Hyödyllisyys 
 
5.0

GP Vastaanotot

Parin viimeisen GP:ni jälkeen olen todennut että taso vaihtelee jonkin verran. Toisissa on parempi palvelu ja modernimmat tilat.

Was this review helpful to you? 
Powered by JReviews