Lontoon hintakartta Hot

Knut Henriksen   January 25, 2013  
 
3.8 (2)
7212   0   0   0   0   0
Write Review

Tämä kartta näyttää kätevästi kaupungin eri alueiden hintaluokat. Mitä tummempi alue on kartassa, sitä kalliiimpaa alueellaon vuokrata. Kuten huomaat, keskusta on luonnollisesti hyvin kallista. Ydinkeskustan ulkopuolella hinnat lähtevät laskuun, lukuunottamatta tiettyjä hienostoalueita ja laajalti länsi-Lontoota. Voit kuitenkin löytää erittäin mukavia alueita myös vaaleammilta alueilta.

Mukavat alueet asua?

Tämän kartan hinnat ovat viimevuoden tilastojen mukaan. Millä alueella asut itse? Jätä kommenttisi sivun alalaitaan ja kerro omat kokemuksesi Lontoon alueiden hinnoista ja jos olet huomannut laadukkaita asuntoja mukavalla seudulla edullisempaan hintaan, muut suomalaiset olisivat varmasti kiinnostuneita lukemaan.

Onko kallis turvallista?

Näin suuressa kaupungissa on tietysti myös rikollisuutta. Tietyt alueet ovat aina vähemmän turvallisia kuin toiset. Kalleimmilla alueilla on laajalti vähemmän väkivaltarikollisuutta mutta voivat olla varkaiden suosiossa. On myös muistettava että omakotitaloalueet ovat hyvin hiljaisia ja katukuvaan ei kuulu yökauppoja, pubeja, kanakauppoja, joten yöaikaan kulkevien ihmisten määrä on pieni verrattuna enemmän kuhiseviin kaupunginosiin. Alueen hinta ei kuitenkaan aina vastaa sen turvallisuutta, esimerkiksi nuorten suosiossa olevat alueet asuntoineen lähellä keskustaa voivat olla hinnoissaan yläkanttiin mutta aktiivisen yöelämän vuoksi sekaan mahtuu myös paljon rikollisuutta.

Onko sinulla kokemuksia tästä asiasta? Ota yhteyttä niin voit kirjoittaa lisää aiheesta.

User reviews

2 reviews

Hyödyllisyys 
 
3.8  (2)
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
n n
Hyödyllisyys 
 
2.5

hintatasot?

Muuten hyvä mutta hintaso ei avautunut. Minkälaisia on vuokrat asteikon alapäässä vrt yläpää?

Was this review helpful to you? 
Raili K
Hyödyllisyys 
 
5.0

Mukavia alueita

Hei ja kiitos tuosta kartasta, mukava nähdä vähän nuita hintaluokkia.

Asun itse Winchmore Hillissä ja alue on tosi rauhallinen ja mukava. Hinnat ehkä hiukan keskiverron yläpuolella muttei paljon. Naapurikylät ovat myös mukavia, esim Palmers Green ja Southgate, joissa on hyviä kauppoja ja mukavia kahviloita ja ravintoloita.

Was this review helpful to you? 
Powered by JReviews