Suomalainen Elokuva From Namibia With Love Hot

Petteri Spåra   April 29, 2013  
1677   0   0   0   0   0

Tapahtuman Tiedot

Tapahtuman tyyli
Elokuva
Alkamispäivämäärä
May 16, 2013
Kello
19:00
Viikonpäivät

Osoite

Venue
Harecourt United Reformed Church
Osoite
120 St Paul's Road, Highbury
Postinumero
N1 2LR
Metroasema
Highbury & Islington

Tervetuloa katsomaan dokumenttielokuva From Namibia with Love. Elokuva esitettiin viime vuonna Helsinki African Film Festivaaleilla täydelle salille. Elokuvaa on esitetty myös elokuvafestivaaleilla mm. Suomessa, Ruotsissa, Etelä-Afrikassa, Sambiassa, Tansaniassa, Keniassa sekä Namibiassa, missä elokuva oli viime vuonna ehdolla parhaan dokumenttielokuvan kategoriassa Namibian Film & Theatre -palkintogaalassa.

Tapahtuman Facebook-ryhmä täällä.

From Namibia with Love on tarina intohimoisesta omistautumisesta Namibialle ja sen vapauttamiselle Etelä-Afrikan aparheid-hallinnon sortovallasta; tarina sodasta, rakkaudesta, epäoikeudenmukaisuudesta ja toivosta.

Elokuva kertoo iäkkään suomalais-namibialaisen pariskunnan koskettavan tarinan. Lähetystyöntekijäksi Afrikkaan 1950-luvulla lähetetty Anita ja namibialainen Salatiel tapaavat, rakastuvat ja päätyvät 1970-luvulla keskelle Namibian itsenäistymistaistelua. Kamppailu Namibian vapaudesta jättää pysyvät jäljet myös pariskunnan elämään. Elokuva on liikuttava kuvaus kahden ihmisen rakkaudesta sekä toisiaan että Namibiaa kohtaan.

Elokuvan ohjaaja Laura Meriläinen-Amaumo on Kokkolasta lähtöisin oleva toimittaja ja dokumentaristi. Meriläinen-Amaumo opiskeli elokuvaa ja mediaa Kapkaupungin yliopistossa ja valmistui viime vuonna taiteen maisteriksi. From Namibia with Love on myös hänen taiteellinen lopputyönsä.

Lue lisää elokuvasta täällä!. Löydät linkin näytöksen Facebook tapahtumaan sivun alussa.

Powered by JReviews