Joulumarkkinat Lontoossa: Glögiä ja loimulohta Hot

Petteri Spåra   November 17, 2013  
2175   0   0   0   0   0

Tapahtuman Tiedot

Suosittelemme
Alkamispäivämäärä
November 15, 2013
Loppumispäivämäärä
December 24, 2013

Osoite

Osoite
South Bank Centre
Postinumero
SE1 8XX
Metroasema
Waterloo

Lontoon keskusta viritetään jouluisin mukavan tunnelmalliseksi. Markkinat ovat lämmin lisä tunnelmaan. Voit käyskennellä hirsimökkien tapaan pystytettyjen kojujen välissä, tehden jouluostoksia, tai vaikka vain lämmitellen glögin ja paistettujen kastanjoiden voimin.

South Bank joulumarkkinat

Markkinat sijaitsevat London Eye-pyörän kupeessa aivan South Bank Centren edustalla. Puitteet ovat todella hienot ja tunnelma on jouluinen. Kojujen tarjontaan kuuluu esimerkiksi puisia kravatteja (lahja miehelle?), taideteoksia ja käsitöitä. Suosittelen saapumaan paikalle nälkäisenä. Markkinoiden ruokatarjonta on herkullinen. Saksalaiset bratwurstit ja muut makkarat saavat veden kielelle, mutta suomalaiselle vierailijalle käynnin kruunaa loimulohi! Perinteiseen tapaan loimutettu lohi tarjoillaan sellaisenaan tai hampurilaisena. Löydät myös erilaisia liharuokia.

Loimulohta Lontoossa

Aukioloajat

Viikonloppuisin voit valmistautua tuttuun tapaan ihmisten paljouteen mutta markkinat ovat silti miellyttävät, koska kojut levittäytyvät noin sadan metrin mitalle Thamesin varteen. Jos sää sallii, kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi. Kastanjoita on hankala kuoria sateenvarjo kädessä ja glögikuppi toisessa. Kojut sulkeutuvat viimeisen kerran jouluaattona klo 22:00. Päivittäiset ajat ovat seuraavat:

Maanantai – Torstai 11:00 – 21:00
Perjantai 11:00 – 22:00
Lauantai 10:00 – 22:00
Sunnuntai 10:00 – 21:00

Lue täällä mitä muuta mielenkiintoista voit harrastaa Lontoossa.

Powered by JReviews