Asunnon Vuokraus Lontoossa

Asunnon Vuokraus Lontoossa

http://lontoossa.fi/media/reviews/photos/thumbnail/670x450s/26/a8/4a/mann-taper-bokser-44-1432154547.jpg

Asunnonhaku Lontoossa

Asunnonhaku Lontoossa voi olla työlästä siitäkin huolimatta että uusia vapautuu kymmenittäin joka päivä. Huoneen vuokraus onkin yleisin tapa aloittaa eläminen Lontoossa.

Super User
Publisert: 20. May 2015 | Oppdatert: 20. May 2015

Tilavuuteen tottuneina suomalaisille voi tulla yllätyksenä juurikin tilan puute, tai ainakin sen hinta. Tee siis fiksusti ja varmista että maksat asioista jotka ovat sinulle tärkeimpiä ja säästä toissijaisista mukavuuksista.

 

Minkälaisia ovat Lontoon vuokrat?

Kuinka paljon maksat asunnostasi Lontoossa vaihtelee laidasta laitaan ja riippuu siitä, millä alueella asut ja asunnon koosta. Mitä lähempänä keskustaa asut vaikuttaa myös hintaan ja usein asunnon jakaminen lähiöissä on halvin vaihtoehto. Kalliiden hintojen vuoksi on yleistä että ihmiset jakavat asuntoja tai taloja, jolloin vuokraat vain yhtä huonetta ja jaat talon muut tilat muiden ihmisten kanssa. Kannattaa pitää mielessä että myös lähiöissä asuminen voi olla hintavaa jos julkiset kulkuyhteydet keskustaan ovat nopeat.

Miten vuokrat ilmoitetaan?

On hyvin yleistä ilmoittaa vuokrat viikoissa kuukausien sijaan, kuten meillä Suomessa. Voit laskea kuukausivuokran helposti kertomalla viikkovuokran 4,33:lla.

Maksanko vuokraa kerran viikossa vai kuukausittain?

Maksuerät vaihtelevat vuokraisännän ja -sopimuksen mukaan. Usein maksu tapahtuu kerran kuukaudessa mutta ei ole harvinaista maksaa kerran viikossa tai kahden viikon välein.

Paljonko on normaali takuuvuokra?

Tämä on yleensä 6 viikkoa, joka tarkoittaa sitä, että uuteen kämppään muuttaessasi voit valmistautua maksamaan ensimmäisen kuukauden vuokran ja kuuden viikon takuun. Ensimmäinen vuokra voi vaihdella maksuerien mukaan eikä aina ole välttämättä koko kuukautta.